Pályázat – Projekt tanácsadás

Használja ki pályázati lehetőségeit, használja ki, az OB Consulting szolgáltatásait! Az OB Consulting hatékony pályázati menedzsment módszerével minden adminisztrációs terhet le vesz a válláról

Miért finanszírozná beruházásait saját forrásból, ha támogatást is felhasználhat?!.

muki_hatter-arnyek

Pályázati menedzsment

Mondja el nekünk!... Segítünk!

muki_asztal_OBC

Az OBCLogoAtlatszo nem csak a megvalósításban és a projekt vezetésben vesz részt, hanem a pályázatokhoz kapcsolódó adminisztrációs tevékenységeket is ellát. A pályázati menedzsment divíziónk több mint 100 pályázatot irányított eddig hibátlanul, ezek között van kifejezetten vállalatirányítási rendszer bevezetését támogató pályázat de portfóliónkba tartozik az eszközbeszerzés, K+F+I, vállalati tanácsadás területeit támogató pályázatok elkészítése, és adminisztrálása is.


Pályázati folyamatokban vállalt szolgáltatásaink:

♦ Pályázatok elkészítése

♦ Pályázatokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása

♦ Források lehívása

♦ Fenntartási, utókövetési feladatok ellátása

♦ Változás követés

♦ Válság menedzsment

Pályázati dokumentáció készítése

Cégünk pályázatkezelő részlegének munkatársai magasan kvalifikált, a pályázati területeken otthonosan mozgó tanácsadók, akik ismerik a fejlesztési koncepciókhoz kapcsolódó pályázati lehetőségeket. A pályázati rendszer folyamatos figyelésével segíthetünk a projektek megvalósításához külső – vissza nem térítendő – támogatásokat keresni, valamint a teljes pályázati dokumentációt elkészíteni.

palyazat_penzugyisikerek

Az elmúlt években partnereink részére több mint 1 691 millió Ft vissza nem térítendő támogatást szereztünk, a 40 millió Ft kedvezményes hitel mellett az 1 153 millió Ft saját forráshoz.

Forrás lehívás – Szerződés kezelés

A támogatás elnyerése önmagában csak félsiker. Kiemelkedően fontos feladat, hogy a támogatások időben érkezzenek meg a pályázókhoz. Ehhez nagyfokú precizitás és a lehívási folyamatok pontos ismerete szükséges. A kifizetési kérelmek elkészítése és a szükséges adminisztratív (“dokumentum gyártási feladatok”) átvállalásával cégünk hatalmas terhet tud levenni a pályázók válláról.Igyekszünk munkánkat úgy végezni, hogy a pályázóknak a lehető legkevesebb teendője legyen a források befogadása során.

A pályázati projektvezetők a pályázati életciklus során folyamatosan figyelik a pályázat és a projekt előrehaladását és előre jelzik a várható kockázatokat és megoldási lehetőségeket is.

  • ERP
  • K+F
  • Technológia korszerűsítés
  • Folyamatmenedzsment
  • Ingatlan vásárlás

A leginkább kihasznált pályázatokhoz kapcsolódó, a megszerzett támogatások arányában vezető szerepet kapnak az ERP és a  K+F projektek

Utógondozás

A pályázatok zárása után sem hagyjuk magukra a Kedvezményezetteket. A fenntartási időszakban is folyamatosan követjük a projektek eredményeit, tartjuk a kapcsolatot a Pályázóval, annak érdekében, hogy a fenntartási időszakhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat is el tudjuk végezni a pályázók helyett. Így pl. a fenntartási jelentéseket, változás bejelentéseket is elkészítjük, valamint folyamatosan figyeljük a kötelező vállalások teljesülését is. Továbbra is jelezzük a pályázók részére a projekt fenntartásával kapcsolatos kockázatokat és segítünk az esetleges problémák megoldásában is.